Rákbetegek Országos Szervezetének budapesti Reménysugár Klubja a legutóbbi összejövetelén - ahogy eddig is, most is, a járványhelyzetre való tekintettel a biztonságos egészségügyi intézkedésekkel, azaz a távolságtartás, a maszkviselés mellett - megemlékeztek a Mellrák elleni küzdelem napjáról, a Hospice és Palliativ ellátás Világnapjáról, valamint az Idősek napjáról is.

A közös beszélgetést követően szelíd módon tiszteletkört tettek a Rákoshegyi Közösségi Ház udvarán, sárga és narancs színű lufikkal (a remény és a nárcisz jelképeként), ruhájukon rózsaszín szalaggal (a mellrák jelképeként).

Megemlékezések mellett egy klubtárstól is búcsút kellett venni, sajnos eltávozott az élők sorából. Hiánya a klubéletben érezhető lesz, hiszen mindig volt mesélni valója, jelen volt közösségünkben a humora.

Az összejövetel végén a jövőbeni programokról, teendőkről beszélgettek, illetve egy fiatalember is szóba került aki érdeklődik és csatlakozni kíván a klubhoz.