A Fővárosi Nagycirkusz nemzeti előadó-művészeti szervezetként fontosnak tartja, hogy minél többen élvezhessék a cirkuszi műfaj kimagasló produkcióit, és mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi cirkuszélményt.

A Fővárosi Nagycirkusz nemzeti előadó-művészeti szervezetként fontosnak tartja, hogy minél többen élvezhessék a cirkuszi műfaj kimagasló produkcióit, és mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi cirkuszélményt.

Cirkusz-missziós programunk keretén belül kihagyhatatlan, 50%-os kedvezménnyel várjuk a Rákbetegek Országos Szövetségének tagjait, munkatársait és hozzátartozóikat a Circussimo c. előadásunkon.

A Fővárosi Nagycirkusz Circussimo című új, nyári szezonműsora évtizedek óta nem látott igazi szenzáció, cirkusz felsőfokon! A világ négy földrészéről igazi klasszisok érkeznek a Városligetbe.

Időpont:

• Május 24. Pünkösd vasárnap 11.00, 15.00
  • Május 25. Pünkösd hétfő 11.00, 15.00

A kedvezmény leírása:

• A kedvezmény a fent megadott időpontban használható fel, a szabad helyek függvényében,
  • Egyéni és csoportos jegyvásárlásra is jogosít,
  • A II. és III. árkategóriára vonatkozik,
  • A hozzátartozókra is érvényes (korlátlan számban igényelhető),
  • A kedvezmény igénybevételéhez elő regisztráció szükséges a megadott elérhetőségek egyikén!

Az érdeklődőknek nincs más dolga, mint a kedvezményes jegyrendelést regisztrálni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen (Név, időpont, kategória, jegyek száma), vagy a 06 20/517-3493-as telefonszámon (Hétköznap 9.00-17.00).

A regisztráció után kapott foglalási kóddal a jegyek akár azonnal átvehetőek a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztárában.

Kérem, legyen kedves kedvezményünket továbbítani az érintettek felé, hogy minden érdeklődő felejthetetlen cirkuszélményben részesülhessen!

Köszönöm szépen együttműködését és segítségét!

KEDVEZMÉNYES JEGYÁRAK - 50%

FELNŐTT