A családi, baráti kapcsolatok újraértelmezése

Beszélgetés Papp Ákos pszichodráma-trénerrel

Múlt héten indítottuk a Papp Ákos pszichodráma-trénerrel készített háromrészes videó-sorozatunkat, amely a csoportterápia lényegét hivatott bemutatni. Minden részben ennek a sajátos formájú terápiának egy-egy új oldalát szeretnénk megismertetni Önökkel.

A második részben a családi, baráti kapcsolatok újraértelmezésének kérdéskörét járjuk körül. A tapasztalatok szerint a betegség egyik velejárója, hogy társainkkal megváltozik a kapcsolatunk, egyesek társaságát jobban igényeljük, mint korábban, vagy éppen másfajta támogatásra van már szükségünk.

Az előző, „Segíteni egymáson” című első részben Ákos a csoportterápia működéséről, az egyéni- és a csoportterápia közötti különbségről, az egyéni problémák csoporttal való megosztásának kulcsszerepéről beszélt.

Reméljük, hogy a kis filmek segítséget jelentenek a csoportterápia kínálta lehetőségek megismerésében, hasznosságának megértésében.

Bízunk benne, hogy mind többen fontolóra veszik a csoportterápiáinkhoz való csatlakozás lehetőségét, hiszen Önökért szervezzük, hogy segítséget nyújtsunk azon az úton, amiről tudjuk, senkinek sem könnyű.

A minden hónap első péntekén szervezett ingyenesen igénybe vehető csoportunk nyitott, bármikor csatlakozhatnak.

Jelentkezni a következő telefonszámon lehet: +36 1 321 2111.

Bővebben...