Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a facebook oldalunk tartalma megújult! 

Nagy érdeklődés kísérte a Kaposváron működő Viktória Klub nyílt napi rendezvényét! Köszönet a szervezők fáradhatatlan munkájáért!

A Rákbetegek Országos Szervezetének ingyenes kiadványa információkról, elérhetőségekről, tevékenységekről és szolgáltatásokról.

A Rákellenes Küzdelem Világnapjához kötődően a Béres Alapítvány összesen 30 millió forintot meghaladó értékű Béres Cseppet adományozott a daganatos betegek gyógyulásának támogatására. Az adományt Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke, Prof. Dr. Kásler Miklósnak, az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosának, valamint az ország legjelentősebb daganatos betegeket tömörítő szervezetek vezetőinek adta át az Országos Onkológiai Intézetben megrendezett találkozón.

Szolnokon került megrendezésre a Rákellenes Világnap ezévi rendezvénye. A kiválóan szervezett programra zsúfolásig megtelt a Városháza Díszterme, ahol a megjelenteket dr. Bene Ildikó orvos, országgyűlési képviselő Asszony és Dr. Szabó János ROSZ Elnök köszöntötte.

Rokonaink, barátaink, ismerőseink kapcsán talán mindannyian voltunk, vagyunk és sajnos lehetünk érintettek daganatos betegségben. Nagyon fontos a megelőzés, a rendszeres szűrővizsgálaton való részvétel, hiszen ezek a betegségek sok esetben megelőzhetőek, illetve időben történő felismerésük esetén teljesen gyógyíthatók.